Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львові звільнився з посади

Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львові звільнився з посади.

Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львові звільнився з посади. Фото: skr.su.

Події
06 березня 2023 10:49

Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець звільнений з посади. Він керував регіональним відділенням три роки – з березня 2020 року. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Завершився період моєї роботи в РВ ФДМУ. Три роки мого життя, праці і нових викликів», – повідомив Владислав Калинець у понеділок, 6 березня, у Facebook.

Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львові Владислав Калинець звільнився з посади.Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львові Владислав Калинець звільнився з посади. Фото: facebook.com/Владислав Калинець

Також Владислав Калинець зазначив, що за час його керівництва у 2021 році регіональне відділення ФДМУ у Львівській, Закарпатській та Волинській областях посіло перше місце за успішністю серед усіх регіональних відділень, а у 2022 році забезпечило надходження до державного бюджету від приватизації та оренди майна у 600 мільйонів гривень, в той час як загальні надходження становили 2 мільярди гривень.

Відомо, що Владислав Калинець написав заяву на звільнення «за угодою сторін», оскільки бачення керівництва ФДМУ на подальшу роботу розійшлися з його баченням.

Додамо, що 50-річний Владислав Калинець очолював регіональне відділення ФДМУ у Львівській, Закарпатській та Волинській областях з березня 2020 року. Перед тим працював у банківській системі.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах