Військовий із Золочівського району повернувся додому після poсійського полону

Військовий із Золочівського району повернувся додому після poсійського полону.

Військовий із Золочівського району повернувся додому після poсійського полону. Фото: Генштаб ЗСУ.

Події
20 березня 2023 13:47

Військовий із Золочівського району Львівської області повернувся додому після poсійського полону. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Додому у Золочівський район після poсійського полону повернувся наш земляк. Петро перебував у полоні понад пів року. Звільнили воїна на початку лютого. Спершу він проходив реабілітацію. Після цього нарешті повернувся до рідної домівки. Дякуємо захиснику. Чекаємо на повернення усіх наших воїнів", - розповів Максим Козицький. 

Додамо, що радник-уповноважений президента з прав захисників України Олена Вербицька наприкінці грудня 2022 року поділилася в інтерв'ю німецькому виданню Redaktions Netzwerk Deutschland інформацією про те, скільки українців безвісти зникло та скільки перебуває у полоні РФ.

За її словами, близько 15 тисяч людей, як військовослужбовців, так і цивільних, зараз вважаються зниклими безвісти. Українська сторона не має жодної інформації про те, що з ними сталося. Такого статусу набувають усі люди, про долю яких нічого не відомо. Вони могли бути вивезені з окупованих територій або давно вбиті. Офіційно в полоні Російської Федерації налічується 3 392 солдати ЗСУ. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах