Олександру Сладкову звільнили з посади керівника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради

Олександру Сладкову звільнили з посади керівника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради.

Олександру Сладкову звільнили з посади керівника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради. Фото: facebook.com/alexandra.sladkova.

Події
23 березня 2023 15:26

Олександру Сладкову, яка з 2019 року очолювала управління екології та природних ресурсів Львівської міськради, звільнили. Вона переходить працювати на вищу посаду. Сладкову призначено заступницею директора департаменту економічного розвитку. Також вона координуватиме проекти щодо впровадження зелених технологій. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Приблизно кожні 2.5-3 роки я змінюю роботу. Цей час настав для мене в управлінні екології. Я вдосконалила команду управління, створила команду садівників і запустила процеси, що можуть працювати тепер без моєї щоденної участі. Думаю, що саме такою є стратегічна ціль будь-якого керівника», – написала Олександра Сладкова у Facebook.

Нагадаємо, що 37-річна Олександра Сладкова була керівницею управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради близько 3,5 року – з листопада 2019. Перед тим була начальницею відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Посадовиця закінчила ЛНУ імені Івана Франка за спеціальностями «міжнародні економічні відносини» та «соціологія», а також ще низку навчальних програм в інших закладах. З 2012 року працювала в структурі Львівської міськради. Має досвід роботи у великих проектах з урбаністики, озеленення, мобільності, охорони спадщини.

Додамо, що виконувати обов'язки керівника управління екології та природних ресурсів наразі буде заступниця начальника управління-начальник відділу Галина Микітчак.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах