Завдяки відеокамерам у Львові затримали телефонного шахрая

Завдяки відеокамерам у Львові затримали телефонного шахрая.

Завдяки відеокамерам у Львові затримали телефонного шахрая. Фото ілюстративне: Юрій Богун.

Події
02 червня 2023 13:51

Львівська поліція завдяки запису з відеокамер спостереження затримала 38-річного раніше судимого львів’янина, який видурив гроші у 90-річної пенсіонерки. Шахрай зателефонував до пенсіонерки та виманив гроші під приводом лікування її дочки, яка нібито потрапила в ДТП.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завдяки відеокамерам у Львові затримали телефонного шахрая.Завдяки відеокамерам у Львові затримали телефонного шахрая. Фото: facebook.com/Поліція Львівської області.

За даними поліції Львівщини, 27 травня близько 14:00 до пенсіонерки зателефонував невідомий і розповів, що він дзвонить з лікарні, де зараз перебуває її донька, яка потрапила ДТП та потребує проведення термінової операції. Невдовзі зловмисник приїхав додому до 90-річної львів’янки, де жінка передала йому 40 тисяч гривень та 450 канадських доларів. 

Проте пізніше пенсіонерка з’ясувала, що в аварію її донька не потрапляла. Зрозумівши, що вона стала жертвою шахрайства, постраждала звернулася в поліцію.

Вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 38-річний львів’янин. Також було встановлено місце його перебування. Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили у нього речові докази. Затриманому повідомили про підозру за шахрайство (ч.2 ст.190 ККУ). Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах