Після скандалу на посаду директора ЛКП "Лев" третій місяць не можуть знайти людину

Після скандалу на посаду директора ЛКП "Лев" третій місяць не можуть знайти людину.

Після скандалу на посаду директора ЛКП "Лев" третій місяць не можуть знайти людину. Фото: facebook.com/lvivlkplev

Події
10 серпня 2023 16:06

У Львівській міській раді продовжили конкурс на посаду директора Львівського комунального підприємства «Лев» ще на два тижні. Заявки від кандидатів прийматимуть до 22 серпня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом людину на посаду директора ЛКП "Лев" шукають уже третій місяць. Так, вперше про вакансію оголосили 13 червня. Тоді на конкурс надійшла лиш одна заявка, тому його продовжили. Опісля цього його знову продовжили.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, до другого етапу відбору дійшло семеро кандидаток, які мали змогу презентувати свої концепції розвитку підприємства та відповісти на питання експертної групи. Але жодна з кандидаток не відповідає на 100% тим вимогам, які були прописані разом з експертною радою. Тому конкурс знову продовжили. 

Від 25 липня до управління персоналом Львівської міської ради надійшло чотири заявки від кандидатів на посаду керівника, тому конкурс вирішили продовжити ще на два тижні.   

Подати заявку на конкурс на посаду очільника ЛКП «Лев» можна онлайн.

Нагадаємо, після випадку з евтаназією двох собак на території ЛКП «Лев», міська рада провела службове розслідування. За результатами розслідування виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства щодо евтаназії тварин. Їх звільнили з посад.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах