У Львові семеро працівників ТЦК «мобілізували» паркувальника просто з робочого місця — відео

У Львові семеро працівників ТЦК «мобілізували» паркувальника просто з робочого місця — відео.

У Львові семеро працівників ТЦК «мобілізували» паркувальника просто з робочого місця — відео. Фото: скріншот із відео promin.cv.ua.

Події
14 листопада 2023 11:29

Семеро працівників Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки «мобілізували» паркувальника у Львові. Скандал стався у п'ятницю, 11 листопада. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На відеозаписі, який одним із перших опублікувало видання Рromin.cv.ua, видно, як один із військових заходить до приміщення, де сидить персонал і під руку виводить паркувальника на вулицю. Там на нього чекали ще шестеро працівників військкомату. 

У Львові семеро працівників ТЦК «мобілізували» паркувальника упросто з робочого місця.У Львові семеро працівників ТЦК «мобілізували» паркувальника упросто з робочого місця. Фото: скріншот із відео promin.cv.ua.

У пресслужбі Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розповіли, що про цей випадок наразі нічого не знають. Окрім того, уточнили, що чоловіки призовного віку самі мають приходити до центрів комплектування для уточнення даних. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах