Затримали серед вулиці і заштовхали у автомобіль: ТЦК відреагував на черговий скандал у Львові

Затримали серед вулиці і заштовхали у автомобіль: ТЦК відреагував на черговий скандал у Львові.

Затримали серед вулиці і заштовхали у автомобіль: ТЦК відреагував на черговий скандал у Львові. Ілюстративне фото: rbc.ua

Події
22 листопада 2023 14:13

У центрі Львова військові силоміць заштовхали в автомобіль чоловіка. Очевидці зняли все на відео та поширили в Telegram-каналах. У Львівському обласному ТЦК та СП відреагували на скандал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інцидент трапився на вулиці Гавришкевича у Львові у ніч на 22 листопада. Як видно на опублікованому відео, п’ятеро людей у формі сперечаються із жінкою та чоловіком. Згодом розпочинається штовханина, люди у військовій формі намагаються посадити чоловіка в автомобіль, а жінка береться його захищати. Чоловіка все ж таки саджають в автівку, яка одразу від’їжджає. Жінка та ще двоє чоловіків у військовій формі залишаються і сваряться, це все супроводжувалося нецензурною лексикою. Згодом чоловіки у військовій формі вибивають у жінки з рук телефон, а коли вона намагається його підняти, один з чоловіків штовхає його ногою далі.

На інцидент відреагували в Львівському обласному ТЦК та СП: там призначили перевірку щодо причетності їхніх військовослужбовців до інциденту.

«Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються всі деталі даного випадку», – йдеться в повідомленні обласного ТЦК вранці 22 листопада.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах