Десятий – на вихід: у Львові почали штрафувати перевізників

Десятий – на вихід: у Львові почали штрафувати перевізників фото

Десятий – на вихід: у Львові почали штрафувати перевізників фото

Події
20 березня 2020 11:05

У четвер, 19 березня, у Львові почали штрафувати перевізників, які в салоні громадського транспорту перевозять більше десяти людей.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, таке обмеження зумовлене постановою Кабінету Міністрів, відповідно до якої в одному транспортному засобі можна перевозити не більше десяти осіб.

Також з 19 березня у Львові працює поліція і Укртрансбезпека, які накладають штрафи на водіїв і перевізників, що не дотримуються постанови і перевозять в транспорті більше десяти пасажирів.

«Поліція вже винесла 5 постанов по 17 тис грн на водіїв. Завтра будуть ще жорсткіші методи», — розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

У Львові почали штрафувати перевізників. Фото: Zaxid.netУ Львові почали штрафувати перевізників. Фото: Zaxid.net

Нагадаємо, 18 березня для посилення карантинних заходів на Львівщині припинили рух усіх приміських та міжміських маршруток. Тож для працівників з області, які продовжують працювати під час карантину, організували спецавтобуси, які довозитимуть їх на роботу та у зворотному напрямку.

Додамо, що VG Львів запустив чат, в якому ви завжди можете знайти собі благородних попутників або хорошого водія, який позбавить від довгого очікування на зупинці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах