Не "Шахтар": на Арені Львів гратиме ще один донецький клуб

Новина - Спорт - Не "Шахтар": на Арені Львів гратиме ще один донецький клуб

Новина - Спорт - Не "Шахтар": на Арені Львів гратиме ще один донецький клуб

Спорт
07 лютого 2017 17:50

Спортивний директор "Олімпіка" Олексій Антонов розповів в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1", що донецький клуб попередньо домовився з керівництвом стадіону "Арена Львів" про проведення матчів.

"Швидше за все, будемо грати на "Арені Львів", тому що в Сумах є різні проблеми, в тому числі з підігрівом газону. У нас були пропозиції від "Дніпро Арени", але там виступатиме "Сталь". Тому перші три гри проведемо у Львові. Поки у нас є усна домовленість. Після зборів поїду до Львова і будемо домовлятися остаточно. Наш представник вже готує документи в Києві. Жити і тренуватися ми будемо в столиці", - прокоментував Олексій Антонов.

Нагадаємо, донецький "Олімпік" орендував для проведення домашніх матчів стадіон "Ювілейний" в Сумах. Однак під час грудневого матчу чемпіонату України "Олімпік" був змушений скасувати поєдинок проти "Карпат" через те, що газон стадіону в Сумах вкрився льодом.

Впродовж останнього сезону на стадіоні "Арена Львів" виступали одразу дві команди - львівські "Карпати" і донецький "Шахтар". Після дозволу УЄФА проводити міжнародні поєдинки на ОСК "Металіст" донеччани вирішили проводити усі домашні матчі у Харкові.

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Де саме: центр надання адміністративних послуг з’явиться у передмісті Львова

Невідомий Львів: історія зниклого будинку на проспекті Свободи

Потрібна кров: львів'ян закликають долучатися до нового флешмобу у соцмережах

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах