Знай наших: 22-річний львів’янин Назар Боженко став чемпіоном світу з риболовлі

Знай наших: 22-річний львів’янин Назар Боженко став чемпіоном світу з риболовлі. Фото: Львівська ОДА.

Знай наших: 22-річний львів’янин Назар Боженко став чемпіоном світу з риболовлі. Фото: Львівська ОДА.

Спорт
31 серпня 2021 09:37

22-річний львів‘янин Назар Боженко став абсолютним чемпіоном світу з ловлі риби спінінгом з берега. А національна збірна України стала переможцем у загальнокомандному заліку. Відбувались змагання у Болгарії, на гірській річці Вачер. Читайте всі новини Львова.

«Україна постійно бере участь у чемпіонаті світу. Ми вже двічі були на п'єдесталі пошани, зайнявши друге та третє місце. Однак в особистому заліку Україна ще не мала медалі. Це перша і одразу золота», – розповів керівник обласної федерації риболовного спорту Олег Ривак.

Форельники Львівської області, де завжди клює риба: локації та ціни

Як повідомили у Львівській обласній державній адміністрації, збірна команда України складалась із чотирьох спорстменів в основному складі, та ще одного – на випадок заміни. Кожен спортсмен мав також одного координатора, який відслідковував вільні сектори в зоні, ловлю суперників і координував переміщення.

Очки нараховувались за кожну правильно зловлену та відпущену рибу. До заліку приймалась тільки форель.

22-річний львів‘янин Назар Боженко став абсолютним чемпіоном світу з ловлі риби спінінгом з берега. Фото: Львівська ОДА22-річний львів‘янин Назар Боженко став абсолютним чемпіоном світу з ловлі риби спінінгом з берега. Фото: Львівська ОДА

Додамо, що 22-річний Назар Боженко є майстром спорту міжнародного класу. Спорстмен також виступає у збірній області з лову хижака з човна. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах