Львів прийматиме національний відбір на Invictus Games

Львів прийматиме національний відбір на Invictus Games.

Львів прийматиме національний відбір на Invictus Games. Фото: invak.info.

Спорт
27 грудня 2022 15:36

У квітні 2023 року у Львові заплановано проведення змагань з відбору кандидатів до збірної команди України в Invictus Games («Ігри Нескорених»). Це міжнародні спортивні змагання, які відбудуться 9-16 вересня 2023 року в Дюссельдорфі (Німеччина). Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учасники Invictus Games Düsseldorf 2023 впродовж семи днів будуть змагатися в 10-ти видах спорту: стрільбі з лука, легкій атлетиці, велоспорті, веслуванні в приміщенні (на тренажері), пауерліфтингу, волейболі сидячи, плаванні, настільному тенісі, баскетболі на візках та регбі на візках. Українські спортсмени візьмуть участь у дев’яти видах спорту (окрім регбі на візках).

«Надзвичайно важливо, щоб після поранення наші воїни знаходили у житті нові можливості та цілі, а одним з найкращих варіантів реабілітації є спорт. Для тих, хто захищає нашу свободу, маємо зробити все максимально якісно та потужно», – розповів керівник управління спорту Львова Антон Нікулін.

Нагадаємо, що «Ігри Нескорених» (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, в яких беруть участь поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани. Invictus Games використовують силу спорту, щоб надихнути на відновлення та підтримку реабілітації, породжувати ширше розуміння поранених, травмованих і хворих військовослужбовців та ветеранів, які характеризуються натхненням, мужністю та непокорою.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах