Укрзалізниця запускає додатковий комфортний потяг Львів – Одеса

Фото взято з сайту poradumo.pp.ua

Фото взято з сайту poradumo.pp.ua

Транспорт та інфраструктура
08 липня 2015 14:55

Укрзалізниця для задоволення попиту на пасажирські перевезення в південному напрямку призначила додатковий поїзд №238/237 Львів – Одеса. Він курсуватиме з 10 липня по 30 серпня. Про це повідомив прес-центр Укрзалізниці.

Мандрівників, які бажають відвідати цього літа Одесу, стає дедалі більше, а залізничники, у свою чергу, намагаються допомогти всім бажаючим зручно й недорого дістатися омріяного узбережжя Чорного моря для проведення відпустки або у справах.

Додатковий поїзд № 238/237 Львів – Одеса відправлятиметься зі Львова о 19:06, прибуватиме до Одеси о 06:40. Зворотно відправлення з Одеси о 18:53, прибуття до Льва о 08:04. Зупинки передбачені в Злочеві, Тернополі, Хмельницькому, Жмеринці, Вапнярці, Котовську, Роздільній.

Поїзд курсуватиме зі Львова з 10 по 30 липня через день по парних числах, а з 1 по 29 серпня по непарних. З Одеси в перший рейс він вирушить 11 липня.

Квитки невдовзі з’являться в продажу. Придбати їх можна буде в залізничних касах і через сервіс http://booking.uz.gov.ua/. Тут же можна уточнити інформацію про наявність вільних місць у поїзді, вартість проїзду та час відправлення.

Львів у новинах:

Синоптики попереджають про грози та спеку

У Львові відкрився перший в Україні Музей мотоциклів

Стало відомо, який нічний маршрут користується найбільшим попитом (Оновлені графіки)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах