Чи стане Львів вело-столицею України: дослідження

Фото взято з сайту grammota.com

Фото взято з сайту grammota.com

Транспорт та інфраструктура
01 жовтня 2015 10:44

Львів претендує на звання української "велостолиці" та намагається активно розвиватися у цій сфері. Збільшується протяжність велодоріжок, мешканці міста все частіше пересідають на цей екологічний та дешевий вид транспорту. Активісти провели дослідження 12 міст із розвиненим велосипедним рухом та візуалізували результати у вигляді інфографіки.

По Львову на ровері: корисно, вигідно, цікаво

Як повідомляє Асоціація велосипедистів Києва, велосипедистів в Україні більшає щороку, і, якщо раніше велосипедом користувалися переважно у селах, то з 2012 року велосипед в українських містах набуває іншого значення: це транспорт для щоденних поїздок на роботу, навчання, у справах.

Де припаркувати ровер: з'явилася оновлена карта велопарковок

Згідно з результатами дослідження, у Львові 11,5% велосипедисток, і лише 15% львів’ян користуються шоломами під час руху на велосипеді. Із іншими цифрами пропонуємо ознайомитися, переглянувши інфографіку.

Чи стане Львів вело-столицею України: дослідження фото

У Львові встановили понад 40 велостійок: адреси

Нагадаємо, перший муніціпальний велопрокат Львова встановили поблизу Технопарку на вул. Федьковича в рамках пілотного проекту "Львівський муніципальний прокат велосипедів". Також пункти прокату встановлені на пл. Ринок, біля ЛНУ ім. І. Франка, НУ "Львівська Політехніка" та Аквапарку на вул. кн. Ольги.

Стало відомо скільки буде коштувати перший муніципальний велопрокат

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах