Як працюватимуть львівські комунальники та екстрені служби на свята

Фото взято з сайту ru.tsn.ua

Фото взято з сайту ru.tsn.ua

Транспорт та інфраструктура
30 грудня 2015 14:44

Вже незабаром розпочнуться новорічні та різдвяні свята, пропонуємо добірку корисних телефонів, які можуть знадобитися в разі виникнення комунальних проблем. 

Як повідомили у прес-службі ЛМР, у випадку надзвичайних ситуацій мешканці міста можуть звертатись на гарячу лінію міста за телефоном 15-80 або 297-29-11, також діятимуть телефони міської аварійної служби - 275-06-11 та обласного управління МНС - 239-02-50 

У разі виникнення проблем із водою жителі міста можуть звертатись у диспетчерську службу Львівводоканалу за номером 276-20-50. Сам ж Львівводоканал працюватиме на новорічно-ряздвяні свята у наступному режимі: з 1 по 3 січня, а також 7 і 8 січня – вихідні дні, з 4 по 6 січня – робочі дні.

Як розповів головний інженер по ліфтах ЛКП "Львівсвітло" Валерій Кривий, на новорічні та різдвяні свята цілодобово працюватимуть аварійні бригади. Практично в кожному ліфті написаний  телефон по якому людина може звертатись за допомогою. 99% ліфтів мають такі служби зв’язку. Оскільки, на вихідні дні машин працюватиме мала кількість, то чекати на допомогу львів’янам доведеться 10-15 хв.

ЛМКП "Львівтеплоенерго" розповіли, що у зв’язку з вихідними днями з 1 до 3 січня та з 7 до 10 січня (Новий рік та Різдво Христове), на підприємстві працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання.

"У випадку виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

У період зимових свят вимкнення світла не передбачені, проте, планові відключення відбуватимуться 4 та 5 січня у Франківському, Шевченківському та Личаківському районах.

Джерело: tvoemisto.tv. 

Львів у новинах

VG дізнався: як працюватимуть в новорічну ніч львівські супермаркети (графік)

Як львівські газдині готуються до Святвечора: рецепти від пані Стефи

Львівська залізниця хоче скасувати електрички, щоб боротися з ялинковими браконьєрами

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах