На перехресті, де збили двох школярів, обмежили швидкість руху

Фото патрульної поліції Львова

Фото патрульної поліції Львова

Транспорт та інфраструктура
03 лютого 2016 14:43

Перед перехрестям вулиць Пасічної та Пимоненка, де 1 лютого на пішохідному переході автомобіль збив двох дітей, встановили знаки обмеження швидкості руху.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, у середу, 3 лютого, на вул. Пасічній встановили знаки, які обмежують швидкість руху до 40 км/год. Знаки встановлені приблизно за 150 м з обох боків перехрестя вул. Пасічної-Пимоненка.

Раніше на цьому перехресті можна було їхати зі швидкістю 60 км/год, оскільки там не було обмежуванльних знаків.

На перехресті, де збили двох школярів, обмежили швидкість руху фото

Зазначимо, що крім знаків обмеження швидкості руху, на цьому перехресті протягом місяця мають встановити світлофор, світлодіодні ліхтарі та нанести світловідбивну фарбу на "зебрі". Таке рішення 2 лютого ухвалила міська комісії з безпеки дорожнього руху, яка працювала на місці ДТП.

Нагадаємо, близько 18:00 1 лютого, на перехресті вулиць Пасічної і Пимоненка відбулася ДТП, під час якої постраждали двоє дітей віком 9 і 10 років. Спершу поліція інформувала, що водій утік з місця події. Однак 2 лютого вранці правоохоронці повідомили, що водій 55-річний чоловік, який кермував автомобілем Daewoo Sens, нікуди не тікав, а залишився на місці аварії. За словами поліції, він був тверезий.

За словами координатора ГО "Варта1" Ігора Зінкевича, правоохоронці розшукують іншого водія на червоному мікроавтобусі, якого зафіксував відеореєстратор. За попередньою інформацією, він переїхав одного з хлопчиків, якого відкинуло на смугу зустрічного руху, та зник з місця події. 

Львів у новинах:

З’явилася електронна мапа, що відслідковує черги на кордоні з Польщею

Ринок житла: скільки коштують квартири у Львові

Коли у Львові запровадять електронний квиток та якою буде вартість проїзду

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах