Де саме: у Львові ремонтують міжквартальні дороги

фото з сайту Zaxid.net

фото з сайту Zaxid.net

Транспорт та інфраструктура
03 липня 2017 17:45

У всіх районах Львова тривають ремонтні роботи доріг. Зокрема, як повідомили у прес-службі ЛМР, у центральному Галицькому районі вже відремонтували вул. Замкену та паркінг біля Львівського цирку, вартість якого становила 735 тис. гривень. На капітальний ремонт вул. Митрополита Андрея виділили 3 млн 960 тис. грн. Його вже майже закінчили, найближчим часом тут триватимуть оздоблювальні роботи. На ремонт тротуарів у Галицькому районі виділили близько 1 млн 28 тис. грн.

Загальна вартість ремонту доріг Залізничного району – 9 млн 945 тис. грн. Тут вже відремонтували вулиці Виговського та Ряшівської, завершують роботи на вулиці Івана Сірка, а до кінця місяця — вулиці Баштанну та Патона.

У Личаківському районі на ремонт 26 вулиць виділено 25 млн грн. Повністю завершено роботи на вул. Тершаківців, Миргородській та пл. Митній. Цього тижня планують закінчити ремонт на вулицях Бахматюка, Шафарика, Лисинецькій, Грицая, родини Крушельницьких, Петра Могили.

У Франківському районі виконано роботи на вулицях Симоненка, Пулюя, Науковій, Володимира Великого, Бойчука. Зараз ремонтують вулицю Стрийську та тротуар на Володимира Великого. На всі вулиці виділено 26 мільйонів гривень. Роботи планують закінчити у вересні.

У Сихівському районі ремонтують вул. Максимовича, вул. Зубрівську, вул. Пирогівка, вул. Кавалерідзе та тротуари на вулицях Угорській, Сихівській, Скорини, Коломийській, Морозній.

У Шевченківському районі триває капітальний ремонт вулиці Погідної, Плугової, Ковалевської, а також облаштовують громадський простір на вул. Богдана Хмельницького – від вулиці Грінченка до Мідної. Там встановлюють турнікети та облаштовують вело доріжку, в планах ще пішохідна доріжка та тренажери.

Дивись ще:

Вандалізм: у Львові невідомі кинули "коктейль Молотова" у синагогу 

Як вберегтися: кліщі заражають львів'ян хворобою Лайма 

Водіям на замітку: у Львові запрацює дев'ять нових парковок 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах