З дня на день: відкриття перехрестя вул. Мечникова- Личаківська знову перенесли

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Транспорт та інфраструктура
28 липня 2017 16:01

Учора, 27-го липня, представники департаменту житлово-комунального господарства ЛМР виїжджали на місце та інспектували стан робіт. Сьогодні під час засідання комісії прийняли рішення знову виїхати на об’єкт у вівторок, 1-го серпня, розповів в коментарі для Tvoemisto.tv речник ЛКП "Львівавтодор" Олексій Хміль.

"На вулиці Мечникова зливи вимили частину ґрунту біля колектора, унаслідок чого просіла плита. Відповідно, транспорт запускати вулицею поки що неможливо", – зазначив він і додав, що роботи на перехресті завершуються, відповідно до плану, а відкриття ділянки тепер залежить від ремонту вулиці Мечникова.

Як додав Сергій Бабак, заступник міського голови з питань ЖКГ, проблема виникла через протікання старого колектора: "Відкриття переноситься. Маємо схожу ситуацію, як було на вулиці Стуса. Старий колектор, який із Личаківської завертає на Мечникова, імовірно, протікає, тому і є просідання ґрунту. Потрібно буде пришвидшити роботи по Личаківській, зверху на вулиці переключити старий колектор на новий, ліквідувати протікання у старому. Лише після цього поворот на Мечникова можна буде відкрити для трамвайного руху".

За словами Сергія Бабака, є два варіанти, коли зможуть відкриття перехрестя для руху: оптимістичний – у перших числах вересня, інший – вже наприкінці вересня чи на початку жовтня.

Нагадаємо, ремонт вулиці Мечникова до перетину з вул. Личаківською триває з грудня 2015-го року. Перехрестя закрили для руху навесні 2017-го року та планували відкрити до кінця липня. Зараз доступною є лише пішохідна частина, яка веде до церкви святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Личаківській, 82а. Тим часом трамвайний  маршрут № 7 курсує до "Аквапарку", а трамвай № 2 - на Сихів.

Дивись ще:

Пліснява та антисанітарія: в львівської родини забрали голодних дітлахів 

Безкоштовно: Zaxidfest оголосив вільний вхід для окремих категорій відвідувачів

Без парасольки ніяк: синоптики попереджають про грози 

Чому, коли і скільки: все про нові тарифи в львівському електротранспорті 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах