Водіям на замітку: стало відомо, коли відкриють рух на перехресті Личаківської – Мечникова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Водіям на замітку: стало відомо, коли відкриють рух на перехресті Личаківської – Мечникова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Водіям на замітку: стало відомо, коли відкриють рух на перехресті Личаківської – Мечникова

Транспорт та інфраструктура
31 серпня 2017 09:30
Автор: Зоряна Михайлишин

На вул. Личаківській ремонт лише доходить до середини. Роботи тут ускладнює колектор, інформує Захід.

"Він на дуже великій глибині. До того ж каштани, які збоку ростуть, заважають роботі. Коло них котлован копається, сама робота влаштування колектора дуже складна", – розповів Віталій Хомин, провідний інженер робіт на вул. Личаківській.

Але перехрестя вул. Личаківської – Мечникова обіцяють відкрити вже 1 жовтня.

"На сьогоднішній день вже завершили будівництво перехрестя. Ми готові відкрити трамвайний рух на перехресті Личаківська – Мечникова, продовжуються роботи від Мечникова до Котика", – розповів Євген Калитич, заступник директора ЛКП "Львівелектродор".

Нагадаємо, спочатку планувалося, що трамвай №7 поїде на Погулянку вже у липні. Проте, через прорив колектора, відкриття перехрестя вул. Личаківської та Мечникова перенесли на осінь.

Ремонт наступної ділянки Личаківської може затягнутися аж до наступного року – швидкість робіт залежить від погодніх умов. Проте, будівельники запевняють: якщо взимку не буде морозів, встигнуть завершити ремонт цьогоріч.

Також завершуються ремонти інших доріг у Львові. Вже 1 вересня відкриють колію на вул. Чернівецькій, яка веде до Залізничного вокзалу. Також у вересні завершать ремонт вул. Пулюя. Зараз тут облаштовують тротуари, велодоріжки й освітлення. Відкриття проїжджої частини має зменшити навантаження на сусідню вул. Наукову.

Дивись ще:

14 тисяч зарплата: Порошенко запустив завод з виробництва кабелю на Львівщині 

Коли включать: мешканці 25 львівських будинків сидять без води 

Якщо у Львові перший раз: що подивитись у першу чергу

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах