Свято наближається: як працюватимуть банки і держустанови Львова на 8 березня

Новина - Транспорт та інфраструктура - Свято наближається: як працюватимуть банки і держустанови Львова на 8 березня

Новина - Транспорт та інфраструктура - Свято наближається: як працюватимуть банки і держустанови Львова на 8 березня

Транспорт та інфраструктура
02 березня 2018 14:23

Згідно з ухвалою Кабміну про перенесення вихідних та робочих днів, у березні українці відпочиватимуть 10 днів, із яких 2 дні – святкові. VG Львів  пропонує графік роботи держустанов і банків Львова на перші весняні свята.


Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)


Як повідомили Tvoemisto.tv в інформаційній довідці, ЦНАПи Львова у зв'язку із святковими днями матимуть вихідні 8, 9, 10 та березня. Однак працюватимуть у суботу, 3 березня. Всі інші дні ЦНАПи працюватимуть за звичним графіком.


Сервісні центри МВС


У період з 2 по 5 березня регіональний та територіальні сервісні центри МВС у Львівській області працюватимуть зі змінами у робочому графіку.

2, 3 березня — з 9:00 до 16:45 год;

4 березня — вихідний;

5, 6 березня — з 9:00 до 18:00 год;

За консультаціями звертайтеся за телефоном (032) 255-62-72.


Відділення Укрпошти


Відділення поштового зв’язку працюватимуть за звичним режимом із робочим днем у суботу, 3 березня, та вихідним днем у неділю. З понеділка всі відділення працюватимуть за звичним графіком.


Центри "Паспортний сервіс"


"Паспортний сервіс" у Львові 3 березня працюватиме за скороченим графіком — з 9:00 до 16:00 без перерви на обід, а у неділю матиме вихідний. Із понеділка ДП "Документ" працюватиме за звичним режимом: з 9:00 до 20:00 без перерви на обід.


Банки


У суботу всі банки України забезпечать безперебійну роботу банкоматів. 3 березня я банківська система України працюватиме як у робочий день, неділя — вихідний. А з понеділка банки працюватимуть у звичному режимі.


ЛМКП "Львівводоканал"


У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. Телефон диспетчерської працюватиме цілодобово: 15-51. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання буде розміщуватися на офіційному сайті підприємства та на порталі "Гарячої лінії міста".


ЛМКП "Львівтеплоенерго"


Підприємтво працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. Телефон диспетчерської працює цілодобово: 15-85.


Гаряча лінія міста


Із 2 по 5 березня "Гаряча лінія" у Львові працюватиме у звичному режимі – цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Додамо, що віднеавна телефонувати на "Гарячу лінію Львова" можуть мешканці Брюховичів, Рудно і Винників.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Забудь про валідол: у львівських ЦНАПах зникли "живі черги" за біометрикою

Не потрап на гачок: у Львові шахраї проводять записи у ЦНАПи

Оновлений перелік: які львівські школи призупинили навчання

Новини України та світу 2 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах