Потішили: що насправді сталося з новим білоруським автобусом серед дороги у Львові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Потішили: що насправді сталося з новим білоруським автобусом серед дороги у Львові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Потішили: що насправді сталося з новим білоруським автобусом серед дороги у Львові

Транспорт та інфраструктура
21 вересня 2018 16:14

Сьогодні, 21 вересня, у соціальних мережах повідомили про те, що один із нових білоруських МАЗів поламався просто на маршруті.

На підтвердження цього Ігор Стефанюк поширив фото, на якому водій автобуса відкрив моторний відсік та виставив знаки аварійної зупинки.

Потішили: що насправді сталося з новим білоруським автобусом серед дороги у Львові фото

Потішили: що насправді сталося з новим білоруським автобусом серед дороги у Львові фото 1

Потішили: що насправді сталося з новим білоруським автобусом серед дороги у Львові фото 2

Проте, як розповів ІА Дивись.info директор "АТП-1" Орест Хамула, жодної поломки не було. В автобусі просто закінчилося пальне. 

"Коли випускали автобус на маршрут, то не проконтролювали, чи він має достатню кількість пального. Але все добре, вже автобус в парку і його дозаправили", – запевнив Хамула.

Цікаво, що серед причин відсутності кондиціонерів у нових автобусах в управлінні транспорту наводили неможливість правильно розрахувати кількість пального для маршруту, адже система кондиціонування також “з’їдає” певну кількість пального. "Споживання йде набагато більше, відповідно, палива потрібно видавати ще більше. А як зрозуміти, чи буде спека чи ні", – пояснював тоді заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий. 

Додамо, львів'яни вимагають запустити великогабаритні автобуси на проблемний маршрут у Брюховичі. 5 вересня водій львівської маршрутки №8 вигнав з автобуса двох дітей із багатодітної сім'ї. Невдовзі його жорстоко побили. Чоловік, який напав на водія, розповів, чому так вчинив.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відео дня: італієць зняв кліп про львівські маршрутки

Де їх чекати: у Львові на маршрути виїхали великі білоруські автобуси

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах