Нова цифра: мерія пропонує свій тариф на проїзд у маршрутках

Мерія пропонує свій тариф на проїзд у маршрутках Львова. Фото: tvoemisto.tv

Мерія пропонує свій тариф на проїзд у маршрутках Львова. Фото: tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
15 листопада 2018 15:23

Управління транспорту міської ради Львова пропонує встановити тариф на проїзд у маршрутках у розмірі 8 гривень. Про це  VG Львів повідомили у Львівській міськраді.

У пояснювальній записці до проекту зазначено, що підняття вартості проїзду у маршрутках спричинено подорожчанням пального, автозапчастин та ростом зарплат.

"Вартість перевезення одного пасажира на прикладі Львівського комунального  АТП-1 становить у середньому 8,21 гривень (рентабельність дорівнює нулю). По інших підприємствах розрахунки щодо тарифу коливаються: середній тариф ТзОВ "Фіакр-Львів" – 8,51 гривень; ТзОВ "Успіх БМ" – 8,10 гривень; ТзОВ "Міра і К" – 8,45 гривень; ПАТ "Львівське АТП 14630" – 8,31 гривень. У проекті тарифу застосований рівень прибутку для приватних підприємств у розмірі 15%", – йдеться у записці.

Додамо, львівські перевізники вимагають підвищити вартість проїзду у Львові до 9 гривень. Підвищення цін перевізники аргументують швидким зростанням ціни на пальне та масовим звільненням водіїв. Натомість львів'яни, 14 листопада, зареєстрували електронну петицію проти підвищення тарифів на проїзд без суттєвого покращення якості та графіку обслуговування маршрутів.

Нагадаємо, 26 листопада, у Львові відбудеться громадське слухання про недопущення підвищення вартості проїзду у міських автобусах без покращення якості перевезень та графіку руху.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах