Viber у поміч: міграційна служба запустила чат-бота для консультацій щодо біометрики

Державна міграційна служба України запустила чат-бота у Viber та Telegram для консультацій із оформлення біометричних паспортів.

Державна міграційна служба України запустила чат-бота у Viber та Telegram для консультацій із оформлення біометричних паспортів.

Транспорт та інфраструктура
13 березня 2019 13:35

Державна міграційна служба України запустила чат-бота у Viber та Telegram для консультацій із оформлення біометричних паспортів та користування електронними сервісами. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Державної міграційної служби.

Спершу чат-бот поставить кілька запитань про індивідуальні умови оформлення документа і поінформує, які саме документи потрібно мати з собою під час оформлення в міграційній службі або в ЦНАПі.

"В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС – ID-карта, закордонний паспорт, а також посвідки на тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства", – йдеться у повідомленні.

За бажанням у месенджері можна буде отримати повідомлення про кожний новий етап оформлення документа до моменту, коли документ прибуде до підрозділу для видачі.

Скористуватись новим сервісом можна безкоштовно у додатках Viber та Telegram або на сайті міграційної служби у розділі "сервіси".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Стало швидше: скільки у Львові чекати на закордонний біометричний паспорт

Забудь про валідол: у львівських ЦНАПах зникли "живі черги" за біометрикою

Що змінилось: на Словацького запрацював оновлений "Паспортний сервіс"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах