Суд залишив у силі рішення про знесення восьми поверхів у новобудові

Суд залишив у силі рішення про знесення самочинно добудованих 8 поверхів у багатоповерхівці на вулиці На Нивах у Львові.

Суд залишив у силі рішення про знесення самочинно добудованих 8 поверхів у багатоповерхівці на вулиці На Нивах у Львові.

Транспорт та інфраструктура
23 жовтня 2019 16:56

Суд залишив у силі рішення про знесення самочинно добудованих 8 поверхів у багатоповерхівці на вулиці На Нивах у Львові.

Про це повідомила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Суд зобов’язав 49-річну львів’янку Ганну Федорів знести вісім поверхів самочинно збудованого житлового комплексу

Суд зобов’язав 49-річну львів’янку Ганну Федорів знести вісім поверхів самочинно збудованого житлового комплексу "Форест Хілл". Фото ЛУН.

"Восьмий апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення Окружного адміністративного суду про знесення частини будинку по вул. На Нивах з 5 по 12 поверх. Нагадаю, департаментом містобудування було видано Містобудівні умови і обмеження на 4 поверхи, забудовник натомість збудував 12?, — зазначила Гелена Пайонкевич.

За її словами, будівельні роботи на об’єкті на вулиці На Нивах проведено не лише всупереч приписам про зупинення будівельних робіт, а й без реєстрації відповідного документа про їх початок та з порушенням містобудівних умов.

Як повідомляв VG Львів Львівський оружний адміністративний суд зобов’язав 49-річну львів’янку Ганну Федорів знести вісім поверхів самочинно збудованого житлового комплексу "Форест Хілл", що у Львові на вулиці На Нивах. 

Нагадаємо, що 18 грудня 2019 року Восьмий апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення про знесення багатоповерхівки на Личаківській, 259. Міськрада виділила на це майже 3 мільйона. Це безпрецедентний випадок не лише для Львова, але й для України. Демонтаж незаконної новобудови розпочали наприкінці березня.

У квітні Львівський окружний адміністративний суд зобов'язав забудовника ГО "Наше ідеальне місто" знести шестиповерхівку на вулиці Варшавській, 22. А вже у травні знесли незаконну будівлю на вулиці Чорновола, яка пзаважала усім 12 років.

Онлайн-мапа незаконних будов Львова: де краще не купувати квартиру.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах