Покращення: до лікарні на Миколайчука поїдуть трамваї

До лікарні на Миколайчука поїдуть трамваї. Фото: nv.ua (умовне)

До лікарні на Миколайчука поїдуть трамваї. Фото: nv.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
28 серпня 2020 12:46

До лікарні швидкої медичної допомоги, що на вулиці Івана Миколайчука,9 у Львові, поїдуть трамваї. Також у місті реконструюють вулиці Миколайчука та Шевченка. Читайте всі новини Львова на VG Львів.

Відповідне рішення сьогодні, 28 серпня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради . Згідно з ним ЛКП «Львівавтодор» надали функції замовника на проектування та реконструкцію.

Відтак, вулицю І. Мазепи реконструюватимуть на ділянці від вулиці Полтв’яної до вулиці В. Щурата. А вулицю Шевченка відремонтують на ділянці від вулиці Левандівської до вулиці о. Омеляна Ковча.

«Реконструкція вулиці І. Миколайчука на ділянці від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата передбачає облаштування трамвайної колії до лікарні швидкої медичної допомоги. А реконструкція вул. Т. Шевченка на ділянці від вул. Левандівської до вул. о. Омеляна Ковча — це четверта черга реконструкції вул. Шевченка», — пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Тепер ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проектування, розробити у проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об'єктів, а тоді - реконструювати згадані об'єкти.

Додамо, у Львові запустять дві нові трамвайні лінії, які кардинально змінять логістику транспорту у місті Лева.

Нагадаємо, на території лікарні швидкої допомоги, що на вулиці Івана Миколайчука, 9 у Львові, облаштують вертолітний майданчик.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах