Важкий день: тиждень у Львові розпочався з транспортного колапсу

Тиждень у Львові розпочався з транспортного колапсу. Фото: Твоє місто (умовне)

Тиждень у Львові розпочався з транспортного колапсу. Фото: Твоє місто (умовне)

Транспорт та інфраструктура
12 жовтня 2020 12:15

Перший робочий день у Львову вкотре підготував для містян неприємний сюрприз – ранковий транспортний колапс, через який багато хто не зміг вчасно дістатись на роботу. Цього прохолодного ранку трамваї зупинились як на Сихові, так і в центрі міста. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомив депутат Львівської міської ради та координатор «Варта1» Ігор Зінкевич, близько 9:00 12 жовтня на площі Івана Франка трамвай зійшов з рейок. Для усунення проблеми знадобилось трохи часу, тож в центрі міста й трамваям з пасажирами довелось зачекати.

Трамвай зійшов з рейок. Фото: Ігор ЗінкевичТрамвай зійшов з рейок. Фото: Ігор Зінкевич

А вже за годину, о 10:00 на проспекті Червоної Калини біля ринку «Шувар», що на Сихові, сталась аварія за участі мікроавтобусу та трамвая. Пригода тимчасово паралізувала рух електротранспорту в одну сторону.

Трамваї зупинились на Сихові. Фото: Ігор ЗінкевичТрамваї зупинились на Сихові. Фото: Ігор Зінкевич

Зазначимо, у Львові тиждень не лише розпочинається з транспортного колапсу, а й закінчується. Відтак, у п’ятницю, 9 жовтня, велосипедист потрапив під трамвай, через що електротранспорт на деяких маршрутах курсував зі змінами.

Нагадаємо, хоча на щорічному форумі Kyiv Smart City Львів й переміг у номінації «Найкраще мобільне місто», та містяни зовсім іншої думки про курсування транспорту, адже чи не щоранку львів’яни простоюють в довжелезних чергах до трамваїв. Зазвичай, найбільше нарікають на скупчення пасажирів на площі Соборній, де кінцева зупинка трамваю №8, що курсує на Сихів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах