Вже цього тижня Хуторівкою курсуватиме тролейбус: маршрут

Вже цього тижня Хуторівкою курсуватиме тролейбус. Фото: unsplash.com (умовне)

Вже цього тижня Хуторівкою курсуватиме тролейбус. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
19 жовтня 2020 11:31

Вже до кінця цього тижня вулицею Хуторівка до гуртового ринку «Шувар» у Львові поїде тролейбус №23. Швидше за все, трамвай запустять у четвер-п’ятницю.  Про це пише Тvoemisto.tv з посиланням на керівника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва.

«Зараз тривають завершальні роботи з облаштування контактної мережі. У наших планах – до кінця тижня, у четвер-п’ятницю, запустити тролейбус № 23 на Хуторівку», – розповів Орест Олеськів.

Скільки саме тролейбусів курсуватиме на маршруті, наразі не відомо. Сьогодні ввечері, 19 жовтня, на нараді управління транспорту планують вирішити це питання.

Оновлений маршрут виглядатиме так: Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.

Наразі тролейбус №23 курсує ще з вулиці Ряшівської до автовокзалу на вулиці Стрийській.

Нагадаємо, ремонт Хуторівки триває з січня цього року, а у вересні вулицю відкрили для руху транспорту. Тут було проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбуса, велосмуги, світлофорних об'єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах