Дочекались: завтра Хуторівкою поїде тролейбус

Завтра Хуторівкою поїде тролейбус. Фото: zik.ua (умовне)

Завтра Хуторівкою поїде тролейбус. Фото: zik.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
22 жовтня 2020 15:28

Вже завтра, 23 жовтня, вулицею Хуторівка у Львові поїде тролейбус №23. На маршруті працюватиме 8 машин, вони курсуватимуть з інтервалом руху в 7 хвилин.

«Сьогодні вночі будемо тестувати мережу на вул. Хуторівка. А завтра з 06.20 год по вул. Хуторівка поїдуть тролейбуси з вул. Ряшівської. Наразі це буде маршрут № 23, який не буде заїжджати на Автовокзал. Працюватиме 8 машин, інтервал руху — 7 хв. Якщо їх буде замало, то у листопаді збільшимо кількість тролейбусів на маршруті», — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Маршрут виглядатиме так: Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.

Нагадаємо, ремонт Хуторівки триває з січня цього року, а у вересні вулицю відкрили для руху транспорту. Тут було проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбуса, велосмуги, світлофорних об'єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах