Роверисти святкують: у Львові з'являться три довгі велодоріжки

Роверисти святкують: у Львові з'являться три довгі велодоріжки. Фото: Unsplash.com

Роверисти святкують: у Львові з'являться три довгі велодоріжки. Фото: Unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
26 сiчня 2021 17:29

У 2021 році у Львові збудують три довгі велодоріжки. Про це розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлового господарства Ірина Маруняк.

За її словами, йдеться про велосипедні шляхи на вулиці Княгині Ольги — Академіка Сахарова, вулиці Сяйво та проспекті Чорновола.

«Ми передбачаємо, що цьогоріч завершимо будівництво велодоріжки на вул. Княгині Ольги — Академіка Сахарова. На це передбачаємо 1 млн 835 тис. грн. Також ми передбачаємо 10 млн грн на продовження будівництва велодоріжки на проспекті Чорновола, але цього буде недостатньо, для завершення виконання робіт потрібно буде ще 4 млн 900 тис. грн. До того ж, цього року ми розпочинаємо облаштування й будівництво доріжки на вул. Сяйво. Є проектна документація, є експертиза, тому будемо приступати до виконання робіт. Наразі передбачаємо на це 5 млн 401 тис. грн", — зазначила Ірина Маруняк.

Пересідай на ровер: де у Львові взяти велосипед на прокат 

Роверисти святкують: у Львові з'являться три довгі велодоріжки  фото 1Роверисти святкують: у Львові з'являться три довгі велодоріжки фото 1

Як раніше писав VG Львів, на одній із вулиць Сихівського району Львова склалася майже анекдотична ситуація. Щоправда, сміятися з неї може лише той, хто ніколи не мав ровера й не мріяв про якісну інфраструктуру у своєму районі. На Хуторівці під час будівництва велодоріжки, яке розпочали одночасно з різних кінців вулиці, виявилося, що вона не сходиться.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах