Від Полтви — до церкви: у найбільшому районі Львова облаштують новий сквер

Від Полтви — до церкви: у найбільшому районі Львова облаштують новий сквер. Фото: unsplash.com (умовне)

Від Полтви — до церкви: у найбільшому районі Львова облаштують новий сквер. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
05 лютого 2021 13:48

У найбільшому районі Львова облаштують новий сквер. Сесія підтримала електронну петицію щодо облаштування скверу на вулиці Панаса Мирного на Сихові. За відповідну ухвалу проголосували 45 депутатів. Читайте всі новини Львова.

Новий сквер вздовж вулиці Панаса Мирного має об'єднати ділянку витоку Полтви та Храм Святих Кирила і Методія УГКЦ. 

У найбільшому районі Львова облаштують новий сквер. Фото: Світлана Фурдас-ШараєваУ найбільшому районі Львова облаштують новий сквер. Фото: Світлана Фурдас-Шараєва

Департамент містобудування у 30-денний термін має розробити дорожню карту реалізації електронної петиції за участю автора та скерувати її на розгляд у відповідні структури.

Нагадаємо, 18 вересня 2020 року на порталі Єдина система місцевих петицій було зареєстровано електронну петицію під назвою «Організація скверу по вулиці Панаса Мирного». Автором петиції є Фурдас-Шараєва Роксолана Олегівна. Авторка петиції хоче, аби міськрада облагородила зелену зону, зберегла місцеву флору і фауну, облаштувала інноваційний громадський простір з освітленням, пішохідними алеями та лавками. 11 листопада 2020 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах