Коронавірусне: у Львові можуть зупинити рух громадського транспорту

У Львові можуть зупинити рух громадського транспорту. Фото: unsplash.com

У Львові можуть зупинити рух громадського транспорту. Фото: unsplash.com

Транспорт та інфраструктура
29 березня 2021 14:05

Попри посилений карантин у Львові, динаміка захворюваності на COVID-19 не йде на спад, а навіть навпаки – є ріст. Тож найближчим часом послаблення обмежень в місті не варто чекати. Більше того, у мерії розглянуть можливість призупинення курсування громадського транспорту та закриття дитсадків.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Кожного дня все більше нових, складних пацієнтів поступає. Попри локдаун, динаміка не спадає, навпаки, є ріст. Тому наразі ніякого послаблення карантину не буде. Сьогодні на штабі будемо обговорювати питання посилення карантину. Як би цього не хотілось, але стоїть питання про закриття дитячих садочків та курсування громадського транспорту. Це дуже непрості рішення, тому ми до останнього думаємо, як виходити із критичної ситуації», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі «Люкс FM».

Зазначимо, у Львові понад 60 водіїв комунального АТП №1 перебувають на лікарняному через COVID-19. Водночас громадський транспорт продовжує курсувати із дотриманням карантинних норм та обмежень.

Нагадаємо, станом на ранок 29 березня у Львові та на Львівщині підтверджено 101876 випадків інфікування коронавірусом. За минулу добу лабораторні центри провели 1773 ПЛР-тести, з яких 820 — позитивні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах