Підтримай петицію: львів'яни просять встановити у Рясному-2 собачі вбиральні

Підтримай петицію: львів'яни просять встановити у Рясному-2 собачі вбиральні. Фото: Притулок для тварин Друг.

Підтримай петицію: львів'яни просять встановити у Рясному-2 собачі вбиральні. Фото: Притулок для тварин Друг.

Транспорт та інфраструктура
01 квiтня 2021 13:10

Львів'яни зареєстрували петицію про встановлення у місті собачих вбиралень. Їх просять розмістити у Рясне-2. За словами мешканців, це є конче необхідно, адже людей вже дуже дістало собаче лайно на тротуарах, газонах, сходах.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Петицію під назвою "Собачі вбиральні в Рясне - 2" зареєструвала львів'янка Оксана Єгорова. 

"Мешканці нашого чудового мікрорайону , які мають домашніх улюбленців мріють про встановлення "Собачих вбиралень " в Рясне - 2. Дані конструкції просять встановити з метою стимулювання до прибирання відходів, де власники собак вигулюють своїх улюбленців!" - йдеться у тексті петиції Єгорової.

Аби петиція потрапила на розгляд депутатів Львівської міської ради необхідно зібрати пів тисячі голосів. Станом на 1 квітня їх є 79.

Нагадаємо, що нещодавно поліція відкрила провадження через допис львів'янина у Facebook із пропозицією розкидати собачий корм із проносним. Таку ідея для боротьби з недобросовісними власниками собак, які не прибирають у місті лайно за своїми улюбленцями, описав Роман Верхоляк. Так,  за його словами, один його знайомий "мстить" собачникам за встелені екскрементами вулиці, площі, парки, стадіони і дитячі майданчики, закликаючи "взяти на озброєння таку методику".

Додамо, що у Львові для боротьби з недобросовісними власниками собак, які не прибирають у місті лайно за своїми улюбленцями, вже навіть провели майстер-клас із прибирання собачого лайна.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах