Літо наближається: у Львові ненадовго включили фонтани

Літо наближається: у Львові ненадовго включили фонтани. Фото: Львівська міськрада.

Літо наближається: у Львові ненадовго включили фонтани. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
21 квiтня 2021 11:17

Львівські фонтани готують до запуску в роботу. Водограї чистять, перевіряють, тестують обладнання. Час, коли вони запрацюють, визначатимуть з огляду на температуру зовнішнього повітря. Про це розповів розповів голова Галицької райадміністрації Андрій Зозуля.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Восени, ще до настання морозів, технічне обладнання усіх фонтанів законсервували. Зараз відповідні служби проводять чистку фонтанів, перевірку і тестування обладнання, та готують їх до запуску. Час, коли водограї запустимо в роботу, визначатимемо з огляду на температуру зовнішнього повітря – температура має бути стабільно теплою, без приморозків", – розповів Андрій Зозуля.

Літо наближається: у Львові ненадовго включили фонтани. Фото: Львівська міськрада.Літо наближається: у Львові ненадовго включили фонтани. Фото: Львівська міськрада.

Чиновник зазначив, що у Львові найбільше фонтанів – у центральній частині міста.

"Це чотири фонтани на пл. Ринок, фонтани «Водолій» і «Криниця з левами» на вулиці Коперника, та сухий фонтан на проспекті Свободи біля оперного театру. Щодо фонтану біля оперного, то з минулої середи тут працюють технічні служби, які також готують його до запуску. Роботи мають тривати 10 днів», – розповів Андрій Зозуля.

Нагадаємо, у Сихівському районі Львова створять громадський простір із незвичайним фонтаном. Водограй утворюватиме хмари туману заввишки з триповерховий будинок. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах