Пакуй валізи: нова українська авіакомпанія запустить рейси зі Львова

Нова українська авіакомпанія запустить рейси зі Львова. Фото: infocapital.es (умовне)

Нова українська авіакомпанія запустить рейси зі Львова. Фото: infocapital.es (умовне)

Транспорт та інфраструктура
28 квiтня 2021 10:49

Нова українська авіакомпанія Bees Airline запустить внутрішні рейси. Зокрема 26 квітня перевізник отримав в Державіаслужбі права на польоти з Києва до Львова, Одеси та Херсона, без обмежень терміну дії і частоти. Про це пише avianews.com.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Ми очікуємо скасування ПДВ [на авіаквитки]. Прем'єр-міністр України озвучив проєкт закону про скасування податку, який підготують до літа. Після прийняття такого закону ми готові відкривати внутрішньоукраїнські рейси», – розповів гендиректор авіаперевізника Євгена Хайнацкого.

За його словами, зміна законодавства дозволить зменшити вартість авіаквитків на 20%, від чого виграють пасажири.

«Вони знову побачать тарифи на польоти по Україні в розмірі 15-20 доларів. Сподіваюся, після цього пасажиропотік істотно збільшиться», – додав Євген Хайнацький.

Гендиректор Bees Airline зазначив, що наразі внутрішньоукраїнські рейси є  нерентабельними для всіх авіаперевізників. За його підрахунками, для виведення на самоокупність рейсів тарифи ростуть вгору, і вже зараз середня ціна внутрішнього перельоту досягає 1500-1800 гривень.

За інформацією lowcostavia.com.ua, загалом в компанії Bees Airline є дозвіл на 31 напрямок. Зі Львова авіаперевізник обслуговувати регулярні рейси в Єреван (Вірменія) та такі чартерні рейси: Анталія (Туреччина), Марса-Алам (Єгипет), Спліт (Хорватія), Тиват (Чорногорія), Хургада (Єгипет).

Зараз у компанії підписані договори з двома туроператорами – Tez Tour Ukraine та TPG. За інформацією Євгена Хайнацького, з цими туроператорами укладені контракти на вже запущені програми й на літні напрямки, про які оголосять згодом. Український лоукостер планує також запустити перші регулярні рейси орієнтовно в травні.

У авіакомпанії Bees Airline є два літаки Boeing 737-800, виготовлені в 2010 році на 189 місць, які раніше використовувала компанія МАУ.

Нова українська авіакомпанія запустить рейси зі Львова. Фото: tk.mediaНова українська авіакомпанія запустить рейси зі Львова. Фото: tk.media

Нагадаємо, український авіаперевізник SkyUp прибрав зі системи бронювання одразу 15 маршрутів у Європу – 5 з них зі Львова і ще 10 із Києва. Ці рейси мали бути доступними у літньому розкладі авіакомпанії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах