На в'їздах у Львів патрульні розвертають транспорт: що сталося

На в'їздах у Львів патрульні розвертають транспорт: що сталося. Фото: EPA/UPG (умовне)

На в'їздах у Львів патрульні розвертають транспорт: що сталося. Фото: EPA/UPG (умовне)

Транспорт та інфраструктура
25 червня 2021 11:11

На в'їздах у Львів працюють патрульні й розвертають великогабаритний транспорт. Через спеку такі роботи проводять вже чотири дні. Якщо температура повітря не спаде, то вони триватимуть і надалі. Читайте всі новини Львова

Як повідомила заступниця міського голови Львова Ірина Маруняк, впродовж чотирьох днів на в’їздах у місто працює патрульна поліція, щоб унеможливити заїзд у Львів великогабаритного важкого транспорту, у зв’язку із спекою. 

«Це для того, щоб не пошкоджувалося дорожнє покриття, а також це передбачено вимогами чинного законодавства. Відповідно на 10 трасах, які забезпечують в’їзд до міста Львова, працюють патрульні автомобілі поліції. Вони працюють на локаціях, де можна забезпечити відстій автомобілів – на заправках, або там де є кишені на магістралях. Сьогодні роботи продовжаться, а далі все залежатиме від погоди. Якщо спека спаде, то прийматимуть рішення, як діяти далі, і чи є необхідність, щоб вони працювали», - розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, через спеку на Львівщині обмежили рух транспорту. Коли температура повітря піднімається до 28 градусів і вище, вантажівки масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн не можуть їздити в денну пору, адже це шкодить дорожньому покриттю. Обмеження почали діяти з вівторка, 22 червня.  Перечекати спеку на Львівщині водії вантажівок можуть на спеціальних майданчиках. Їх облаштували на трасах Київ – Чоп, Львів – Краковець, Тернопіль – Львів – Рава-Руська, об’їзній Львова та на інших локаціях. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах