Не чекай даремно: як курсуватиме транспорт у Львові 21-24 серпня

Як курсуватиме транспорт у Львові 21-24 серпня: графік. Фото: Андрій Білий.

Як курсуватиме транспорт у Львові 21-24 серпня: графік. Фото: Андрій Білий.

Транспорт та інфраструктура
20 серпня 2021 14:33

У зв'язку з проведенням урочистостей з нагоди Дня Незалежності України громадський транспорт у Львові курсуватиме за зміненим графіком. 21-24 серпня деякі тролейбуси тимчасово не будуть їздити, натомість, до ночі возитимуть пасажирів шатл-баси. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Парк Динозаврів, фестиваль морозива, родинні пікніки: куди піти у Львові з дітьми 21-24 серпня

21 серпня

Так, у суботу, 11 серпня, для проведення репетиції маршу за участю військовослужбовців Збройних Сил України та країн-партнерів з 8.00 до 10.00 буде перекрито вулицю Стрийську на ділянці від Сахарова до площі біля Академії сухопутних військ. У зв’язку з цим тролейбус № 25 на час репетиції не курсуватиме, а автобусні маршрути №№ 3А, 18 і 44 будуть об’їжджати закриту ділянку вулиці Стрийської по Франка – Панаса Мирного – Чмоли та у зворотному напрямку.

22 серпня

У неділю, 22 серпня, у центрі Львова пройде марш-парад фестивалю «Етновир». З 18.30 до 19.00 буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом колони: площа Музейна – вулиця Федорова – вулиця Руська – площа Ринок (південна сторона) – площа Катедральна – вулиця Памви Беринди – проспект Свободи – вулиця Коперника, 15.

23 серпня

У понеділок, 23 серпня, ця ділянка буде перекритою з 7.00 до 10.00. Аналогічно, транспорт оминатиме закриту частину Стрийської по Франка – Панаса Мирного – Чмоли та у зворотному напрямку. Тролейбуси маршруту №25 у зазначений час не курсуватимуть.

24 серпня

У вівторок, 24 серпня, у зв’язку з великим святковим концертом на площі біля Академії сухопутних військ, вулиця Стрийська знову ж таки буде перекрита на ділянці від Сахарова до Героїв Майдану. Перекриття триватиме з 6.00 ранку 24 серпня до до 6.00 ранку 25 серпня.

Відповідно, тролейбуси № 25 не курсуватимуть.

Окрім того, 24 серпня, у зв’язку з проведенням «Маршу нескорених» та «Забігу у вишиванках», на кількох вулицях міста буде ситуативне перекриття руху транспорту.

Так, з 9.00 і до 11.00 ситуативно перекриють рух автотранспорту за маршрутом ходи: від Личаківського кладовища по Мечникова – Личаківській – Чехова – Личаківській – площі Митній – Винниченка – до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Міський автомобільний та електротранспорт курсуватиме без змін.

Також через «Забіг у вишиванках» з 9.30 до 11.00 ситуативно перекриють рух транспорту на проспекті Чорновола  від вулиці Липинського по проспекту Свободи до вулиці Коперника. Тролейбуси № 33 тимчасово не курсуватимуть.

Куди піти на День Незалежності 2021 у Львові: афіша святкових заходів

Окрім того, у День Незалежності на стадіоні «Арена Львів» відбуватиметься святковий концерт. Для зручності його відвідувачів курсуватимуть шатл-баси до стадіону, роботу міського громадського транспорту, який курсує в напрямку стадіону, тобто їде до Автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос», буде продовжено до 00.00. Зокрема, йдеться про автобусні маршрути №№3А, 9, 10, 25 та 40, а також тролейбусний маршрут №22.

24 серпня шатл-баси курсуватимуть впродовж 16.00 - 18.00 з площі Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до вулиці Мікльоша та вулиці Вернадського відповідно. На вивіз зі стадіону шатл-баси працюватимуть з 22.30 до 00.30. Автобуси на Сихів відправлятимуться з Вернадського, а до центру – з перехрестя Стрийська-Сокільницька. 

У зв’язку з перекриттям вул. Стрийської, шатл-баси, як і громадський автотранспорт у цьому напрямку, курсуватимуть по Франка – Панаса Мирного – Чмоли та у зворотному напрямку.

Додамо, що неділя, 22 серпня, та вівторок, 24 серпня, – святкові дні, тож проспект Свободи буде закритий для руху транспорту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах