«Дитячу планету» на Стрийській розбирають: що там буде

«Дитячу планету» на Стрийській розбирають. Фото: скріншот з google maps

«Дитячу планету» на Стрийській розбирають. Фото: скріншот з google maps

Транспорт та інфраструктура
20 вересня 2021 14:06

Популярну «Дитячу планету», що на вулиці Стрийській, 202 у Львові, уже розбирають. У цій будівлі майже 10 років працював дитячий розважальний центр і, як кажуть у мерії, працюватиме й надалі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Планують заміну фасаду. Не змінюватимуть об’ємні параметри, лише змінять паспорт упорядження фасаду. Його ще не подали, сподіваюсь, що подадуть перед тим, як монтувати новий фасад. Також не зміниться профіль закладу, це має бути дитячий розважальний заклад», –  розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев виданню Твоє місто.

В адміністрації «Дитячої Планети» кажуть, що вона там більше не працюватиме. Також припускають, що на заклад чекає повна реконструкція.

«Дитячу планету» на Стрийській розбирають. Фото: Твоє місто«Дитячу планету» на Стрийській розбирають. Фото: Твоє місто

Нагадаємо, київські бізнесмени відкриють у Львові найбільший алкомаркет, а також магазин морепродуктів. Вони з’являться на вулиці Стрийській, 202 у Львові, що неподалік «Дитячої планети». Крім того, на вулиці Стрийській у Львові вже знесли спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси». На його місці облаштують заклад громадського харчування «Реберня».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах