Схема об’їзду: у Франківському районі на місяць перекриють вулицю

У Франківському районі на місяць перекриють вулицю. Фото: Роман Балук (архівне)

У Франківському районі на місяць перекриють вулицю. Фото: Роман Балук (архівне)

Транспорт та інфраструктура
27 вересня 2021 17:08

Завтра, 28 вересня, у Львові на місяць перекриють для руху транспорту вулицю у Франківському районі. Тож водіям радять планувати свій маршрут заздалегідь, зважаючи на обмеження. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, дорогу закриють через проведення робіт з роботи з ремонту каналізаційної мережі від будинку на вулиці І. Нечуя-Левицького, 15. Роботи виконуватиме ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1».

Так, від завтра, 28 вересня, і до 18:00 25 жовтня 2021 року буде перекрито рух транспорту на вулиці І. Нечуя-Левицького, 15 – від вулиці Чупринки до вулиці Котрляреського.

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

У Франківському районі на місяць перекриють вулицю. Схема об'їзду: Львівська міська радаУ Франківському районі на місяць перекриють вулицю. Схема об'їзду: Львівська міська рада

Нагадаємо, у Львові триває реконструкція вулиці Степана Бандери. Вже у п’ятницю, 1 жовтня, планують відкрити для проїзду частину дороги – йдеться про перехрестя вулиць Федьковича-Шептицьких.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах