Запрошуй кохану на прогулянку: у Львові з'явиться пішохідний бульвар

У Львові з'явиться пішохідний бульвар. Фото: unsplash.com/Guy Tsror (ілюстративне)

У Львові з'явиться пішохідний бульвар. Фото: unsplash.com/Guy Tsror (ілюстративне)

Транспорт та інфраструктура
04 листопада 2021 15:28

У місті Лева планують облаштувати пішохідний бульвар. Він має з’явитись на проспекті Чорновола у Львові. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За відповідну ухвалу під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували сьогодні, 4 листопада, пише Твоє місто.

Йдеться про територію проспекту Чорновола від кільця, що на перетині з вулицею Липинського до вулиці Варшавської. Пішохідний бульвар планують облаштувати по правій стороні, якщо їхати проспектом у напрямку центру. 

«Потрібно спроєктувати, зробити концепцію, провести інвентаризацію, визначити чи є елементи благоустрою, які не будуть вписуватися в цей проєкт і зробити красивий пішохідний бульвар для мешканців. Є підприємці, які готові допомогти місту реалізувати проєкт», – зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

За словами Любомира Зубача, на цій території планують облаштувати якісні громадські простори, а втілити його планують до середини наступного року.

Нагадаємо, у Залізничному районі Львова на місці шестиквартирного житлового будинку поблизу стадіону «Сільмаш» побудують багатоповерхівку та садок.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах