Наступного тижня для проїзду відкриють ще одне перехрестя на Бандери

Наступного тижня для проїзду відкриють ще одне перехрестя на Бандери. Фото: Роман Балук

Наступного тижня для проїзду відкриють ще одне перехрестя на Бандери. Фото: Роман Балук

Транспорт та інфраструктура
11 листопада 2021 14:23

Наступного тижня у Львові для проїзду відкриють перехрестя вулиць Степана Бандери – Городоцька. Ремонтні роботи тут вже майже завершені. Про це повідомив директор комунального підприємства «Львівавтодор» Микола Власюк.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Тепер, відповідно до технології виконання робіт, все має відстоятися. До кінця тижня будемо прибирати територію, наводити благоустрій, будуть робити пробні виїзди трамваїв, і наступного тижня плануємо відкрити це перехрестя для проїзду», - розповів директор Микола Власюк.

За його словами, ремонтні роботи на відрізку від Антоновича до Городоцької тривають. До кінця року роботи на вулиці Степана Бандери мають бути завершені повністю.

Додамо, що проектно-кошторисна документація на реконструкцію вулиці Степана Бандери у Львові була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення «Львівавтодору».

Проектом реконструкції передбачається: реконструкція всіх інженерних мереж; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; влаштування кишень для автомобілів швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах