Схема об’їзду: ще одну ділянку Пилипа Орлика перекрили до кінця року

Ще одну ділянку Пилипа Орлика перекрили до кінця року. Фото: Роман Балук (умовне)

Ще одну ділянку Пилипа Орлика перекрили до кінця року. Фото: Роман Балук (умовне)

Транспорт та інфраструктура
12 листопада 2021 09:14

Сьогодні, 12 листопада, у Львові до кінця року закрили на ремонт ще одну частину вулиці Пилипа Орлика. Йдеться про ділянку від вулиці Віри, Надії, Любові до вулиці Гетьмана Мазепи. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Так, вулиця Пилипа Орлика, від вулиці Віри, Надії, Любові до вулиці Гетьмана Мазепи, буде перекритою від 8:00 сьогодні, 12 листопада, і до 20:00 31 грудня 2021 року.

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Ще одну ділянку Пилипа Орлика перекрили до кінця року. Фото: Львівська міська радаЩе одну ділянку Пилипа Орлика перекрили до кінця року. Фото: Львівська міська рада

До слова, на вулиці Пилипа Орлика триває капітальний ремонт. Ремонтує дорогу підрядна організація ТзОВ «Онур». Проєктом реконструкції передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, влаштування підпірної стінки поблизу лікарні, реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання та ін.

Нагадаємо, у Львові до кінця року закрили на ремонт ще одну частину вулиці Шевченка. Йдеться про ділянку від вулиці Єрошенка до вулиці Яцкова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах