На Погулянці з'явиться урбан-парк

На Погулянці з'явиться урбан-парк.

На Погулянці з'явиться урбан-парк. Фото: loda.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
23 лютого 2022 14:31

У червні поблизу  Центру творчості та юнацтва у мікрорайоні Погулянка розпочнуть будівництво  сучасного урбан–парку.  Це буде відкрита територія для занять вуличними танцями: від брейкдансу, хіп-хопу, до вуличного паркуру. Також тут будуть баскетбольний майданчик й ігрові майданчики для діток.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

В урбан-парку на Погулянці проводитимуть яскраві фестивалі, шоу вуличних культур, всеукраїнські та міжнародні батли та змагання, майстер-класи для популяризації активного способу життя та створення креативного контенту.

"Цю локацію вибрали невипадково. По-перше, за традицією саме там щовихідних збираються містяни. По-друге, поблизу розташовано багато культурних та освітніх об’єктів. Не менш важливо, що і сама площа дозволяє створювати нові зони відпочинку. Зараз розробляємо проєктно – кошторисну документацію щодо самого урбан-парку, а також перенесення лінії електропередач, яка є на цій території",–  розповів заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Бучко.  

Також він додав, що реалізація цього проекту – це ініціатива Офісу Президента в межах Великого будівництва. З державного бюджету Львівщині скерують близько 100 мільйонів гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах