Через негоду у Львові поламалися п'ять трамваїв та шість світлофорів

Через негоду у Львові поламалися п'ять трамваїв та шість світлофорів

Через негоду у Львові поламалися п'ять трамваїв та шість світлофорів Фото: t.me/varta1_chat

Транспорт та інфраструктура
06 липня 2022 14:47

Через негоду, яка вирувала у Львові вчора, 5 липня, вийшли з ладу 5 трамваїв та 6 світлофорних об'єктів. Під час зливи випала місячна норма дощу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомила під час брифінгу заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, поламані трамваї відправили на ремонт, а світлофори вже майже всі полагодили.

«В силу того, що був сильний дощ і багато води потрапило у відповідні технічні засоби нашого електротранспорту, то перегоріли певні елементи. Зараз цей електротранспорт підлягає ремонту. Також, через сильну зливу у Львові не працювало 6 світлофорних об'єктів», – сказала вона. 

Ірина Маруняк зазначила, що станом сьогодні ще не відновили роботу двох світлофорів – на вулиці Личаківській і на проспекті Червоної Калини. Над цим нині працюють аварійні бригади. Щодо електротранспорту, то на ремонт відправили трамваї №2, 3, 8, 9, а замість них випустили на маршрути резервні.  
 
За її словами, на гарячу лінію міста надійшло 12 скарг про підтоплення підвальних приміщень у Шевченківському та Личаківському районах.

Нагадаємо, Львовом прокотилася сильна злива. Деякі вулиці почало затоплювати. Негода завдала збитків: підтоплення, повалені дерева, пошкоджені покрівлі й автомобілі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах