На Сколівщині відкрили новий дитсадок

 На Сколівщині відкрили новий дитсадок

На Сколівщині відкрили новий дитсадок Фото: adm.dp.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
27 жовтня 2022 07:43
Автор: Юрій Богун

У селі Гребенів, що на Сколівщині Львівської області, відкрили новий дитячий садок. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації. Читайте всі новини Львова та області

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Приміщення дитсадка у селі Гребенів не використовували за призначенням з 2020 року – через відсутність належних та безпечних умов перебування для дітей: застаріле пічне опалення, кухня на дровах, відсутність актового та спортивного залів тощо. У зв’язку з цим батьки змушені були довозити малечу у дошкільні установи Сколе, що аж за 12 кілометрів, а хто не мав такої можливості – залишав дітей вдома.

"У межах проєкту реконструювали коридори, навчальні приміщення, спортзал, роздягальні з душовими та санвузлами, вестибюль, гардероб, кухонний блок з виробничими, допоміжними та побутовими приміщеннями, а також актовий зал, облаштували локальні очисні споруди, підземні резервуари для води, влаштували фізкультурно-спортивну та навчально-дослідну зони; розширили площу ігрової кімнати на 41 квадратних метрів, замінили пічне опалення на парове, облаштували спальні, туалетні  приміщення, модернізували харчоблок, для якого придбали кухонне та холодильне обладнання. Також закупили дитячі меблі для спальної та ігрових кімнат, утеплили та пофарбували фасад дошкільного корпусу", – йдеться у повідомленні.

Ігровий майданчик встановили за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій у 2021 році.

Загальна кошторисна вартість проєкту сягнула майже 2,9 мільйона гривень, з яких понад 1,9 мільйона гривень – кошти обласного бюджету, 940,465 тисяч гривень – кошти місцевого бюджету.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах