Швейцарія подарує Львову 11 трамваїв

Швейцарія подарує Львову 11 трамваїв.

Швейцарія подарує Львову 11 трамваїв. Фото: city-adm.lviv.ua.

Транспорт та інфраструктура
18 сiчня 17:57

Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) погодив безоплатну передачу Львову 11 трамвайних вагонів з міста Берна. Усі трамваї – робочі та зараз курсують на лініях Берна. Львів отримає їх впродовж липня-грудня цього року. Про це повідомили в департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Зараз ми готуємось до підписання Меморандуму між Львівською міською радою, ЛКП “Львівелектротранс” та Швейцарією, представленою SECO, щодо безоплатної передачі 11-ти вживаних трамваїв Duewag / Vevey Be 4/8 від транспортної компанії “Бернмобіл”. Станом на зараз і до червня включно ці трамваї ще курсуватимуть у Берні, а вже з липня по грудень цього року будуть передані Львову», – зазначила керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних фінансових організацій ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин.

Також, у межах проєкту «Бернські трамваї для Львова», Львівелектротранс безоплатно отримає рейкошліфувальний верстат, додаткові запчастини та підйомні пристрої для цих трамваїв. 

Крім того, Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань погодив оплатити навчання  технічного персоналу львівського комунального підприємства у Берні.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах