За бойкот безготівкової оплати проїзду з львівськими перевізниками розриватимуть угоди

За бойкот безготівкової оплати проїзду з львівськими перевізниками розриватимуть угоди.

За бойкот безготівкової оплати проїзду з львівськими перевізниками розриватимуть угоди. Фото: facebook.com/Юрій Бучко.

Транспорт та інфраструктура
22 сiчня 17:59

Через півтора місяця після запровадження безготівкова оплата в маршрутках Львівщини все ще повноцінно не працює. Львівська обласна військова адміністрація погрожує розривати угоди з перевізниками, що обслуговують міжміські та приміські маршрути, якщо вони ігноруватимуть безготівкову систему оплати проїзду. Про це йшлося під час наради з представниками перевізників та ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи», яка впроваджує в області е-квиток.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Станом на сьогоднішній день облдержадміністрація вбачає в діях окремих перевізників небажання працювати в системі, а подекуди блокування функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСООП) на території області», – повідомив за підсумками наради заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.

У результаті чиновники зобов’язали керівників автотранспортних підприємств забезпечити на всіх транспортних засобах постійну та безперебійну роботу обладнання для плати за проїзд, а ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» організувати виїзний контроль валідаторів.

«Зазначаю, що перевізники, які своїми діями дискредитуватимуть систему АСООП, не будуть обслуговувати приміські та міжміські (внутрішньообласні) маршрути Львівської області», – заявив Юрій Бучко.

Нагадаємо, безготівкову оплату проїзду на Львівщині запустили наприкінці листопада. Львівська бласть стала першою в Україні, де на обласних маршрутах запрацювала безготівкова форма оплати. Проте, станом на сьогодні чимало перевізників бойкотують нову систему, валідатори в маршрутках не працюють, тому в багатьох випадках у пасажирів вимагають готівку.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах