На що здатні чоловіки, аби виїхати за кордон під час війни: топ провальних лайфхаків

На що здатні чоловіки, аби виїхати за кордон під час війни: топ провальних лайфхаків.

На що здатні чоловіки, аби виїхати за кордон під час війни: топ провальних лайфхаків. Фото: facebook.com/DPSUkraine

Події
22 березня 2022 16:32

Під час війни чоловікам 18-60 років, які є громадянами України, заборонено виїзд за межі країни.  Вміт, деякі з них готові на все, аби втекти. Навіть на те, щоб одягнути спідницю й бюстгальтер.

VG Львів розповідає про найпровальніші ідеї від українських чоловіків задля незаконного перетину кордону.

Видавав себе за дружину

Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку. Фото: facebook.com/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку. Фото: facebook.com/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

У пункті пропуску "Порубне" прикордонники Чернівецького загону викрили киянина, який, вбравшись у жіночий одяг, видавав себе за молоду матір із дитиною. Псевдо-жінку прикордонники виявили під час паспортного контролю. Чоловік надав їм чужий паспорт, а саме паспорт своєї 30-річної дружини, та документи на хлопчика. Однак, досвідчена інспекторка одразу запідозрила, що перед нею не жінка і вона не помилилася. Після затримання прикордонники подарували горе-чоловікові букет тюльпанів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У бюстгальтер – вату

У бюстгальтер – вату: на кордоні затримали чоловіка, який видавав себе за жінку Фото: facebook.com/tuzyano У бюстгальтер – вату: на кордоні затримали чоловіка, який видавав себе за жінку Фото: facebook.com/tuzyano

Ще одного чоловіка, який їхав за кордон, видаючи себе за жінку, затримали на Львівщині. Аби мати правдоподібний вигляд, чолов’яга навіть зголосився одягнути бюстгальтер, наповнивши його ватою, а на шию почепивти намисто. Втім, "маскарад" не вдався.

Заховався у багажнику

У пункті пропуску "Лужанка" на кордоні з Угорщиною прикордонники виявили 50-річного чоловіка, який заховався у багажнику "Лексуса". На незручну позу він погодився, бо боявся відпускати кохану за кордон на такому дорогому автомобілі одну.

Тепер на чоловіка чекає адміністративна відповідальність за спробу незаконного перетинання кордону України та військкомат, де прийматимуть рішення щодо його мобілізації.  

"Склався" у бейбі-бокс

Чоловік намагався потрапити у Молдову в бейбі-боксі.Чоловік намагався потрапити у Молдову в бейбі-боксі. Фото: facebook.com/DPSUkraine

У пункті пропуску "Росошани" прикордонники виявили 37-річного чоловіка, який так хотів до Молдови, що заліз у бейбі-бокс. За словами невдахи, туди його заховала дружина. За незаконне перевезення чоловіка жінці загрожує до п’яти років ув’язнення. А чоловікові – військкомат і мобілізація.

Інсценував смерть дружини

Чоловік видав себе за вдівця, щоб перетнути кордон.Чоловік видав себе за вдівця, щоб перетнути кордон. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

На Одещині прикордонники затримали винахідливого чоловіка, який для того, щоб виїхати за кордон, вирішив вдати із себе вдівця. Втім, хитрий план кмітливого порушника швидко провалився, оскільки пильні прикордонники вирахували, що після дати смерті, зазначеної в нотаріально завіреній копії свідоцтва про смерть, "небіжчиця" ще вісім разів перетинала кордон. У результаті чоловік опинився не у Румунії, а у відділенні поліції. 

Купив довідку про вагітність

У пункті пропуску "Могилів-Подільський" затримали 53-річного чоловіка, який хотів виїхати до Молдови,  у зв’язку з… важкою вагітністю. Саме так було вказано у його військовому квитку.

Чоловік намагався виїхати з України завдяки документу про важку вагітність.Чоловік намагався виїхати з України завдяки документу про важку вагітність. Фото: facebook.com/DPSUkraine

За словами прикордонників, там зазначалося, що комісія міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на Луганщині визнала чоловіка непридатним до військової служби ("Вагітність, пологи та післяпологовий період, їх наслідки" з позначкою "а" – з ускладненим перебігом").

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах