В Україні дозволили трансляцію трьох "еротичних" каналів

Новина - Події - В Україні дозволили трансляцію трьох "еротичних" каналів

Новина - Події - В Україні дозволили трансляцію трьох "еротичних" каналів

Події
30 грудня 2015 17:57

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на сьогоднішньому засіданні ухвалила внесення змін до рішення "Про затвердження Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з частиною першою статті 42 Закону України "Про телебачення і радіомовлення". Цей перелік доповнили каналами еротичної тематики – "EROX HD", "Playboy TV" і "Erotica TV". Ретрансляція зазначених каналів, відповідно до вимог статті 13 Закону України "Про захист суспільної моралі" допускається з 24.00 до 04.00.

Ліцензіатом телеканалу "EROX HD"  є "Erox International B.V." (Нідерланди). Ліцензія на мовлення  видана 07.06.2011. Власником ліцензії "Playboy TV" і торгової марки "Playboy" є компанія "Playboy TV UK/Benelux Limited" (Велика Британія). Ця сама компанія здійснює і редакційний контроль за змістом програм. Ліцензія на мовлення видана 21.09.2010. Ліцензіатом телеканалу "Erotica TV" є "Marc Dorcel TV Netherlands B.V." (Нідерланди). Ліцензію на мовлення отримано 18.06.2013. Ліцензії всім трьом компаніям видав нідерландський регулятор – Сommissariaat voor de media.

Мова програм "EROX HD"  і "Playboy TV" – англійська, програми "Erotica TV" виходять англійською і французькою мовами. Програми поширюються з віковими та контентними позначками нідерландської системи захисту дітей від шкідливого впливу медіа NIKAM.

Нагадаємо, в травні 2015 року вітчизняні провайдери програмної послуги ухвалили Меморандум щодо захисту неповнолітніх під час надання програмних послуг. Підписанти зобов’язались дотримуватися чітких правил розповсюдження програм або їх частин, які можуть зашкодити фізичному, розумовому або моральному розвитку неповнолітніх. Головні зобов’язання – поширювати програми у кодованому вигляді або в час, коли їх не можуть дивитися діти – з 24.00 до 04.00. 

Львів у новинах

На Львівщині японський завод працевлаштує 3000 людей

Де у Львові не буде світла у січні (оновлено)

Як працюватимуть львівські комунальники та екстрені служби на свята

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах