Трюфелі та шоколадна піца: які майстер-класи відбудуться на Святі шоколаду

Новина - Події - Трюфелі та шоколадна піца: які майстер-класи відбудуться на Святі шоколаду

Новина - Події - Трюфелі та шоколадна піца: які майстер-класи відбудуться на Святі шоколаду

Події
02 березня 2016 12:13

4 - 8 березня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться ювілейне Національне Свято Шоколаду. Це всеукраїнська подія, яка вже вдесяте збере  солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Протягом п'яти днів Свята кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах повідомили VG Львів організатори свята.

Так, у рамках Національного Свята Шоколаду відбудеться "BISCOTTI chefs" - серія майстер-класів від  шеф-кондитерів України.  4 та 5 березня шоколадну скульптуру  та шоколадні цукерки створюватиме відомий український шоколатьє з Ужгорода Валентин Штефаньо. Скульптура доповнить традиційне Шоколадне місто, а цукерки запропонують продегустувати усім охочим відвідувачам Національного Свята Шоколаду.  Євгеній Сушко, шеф-кухар Citadel Inn Hotel & Resort, та В’ячеслав Савенко, почесний президент Західної шеф-групи, розкажуть та покажуть, не тільки як готувати, а ще й як красиво презентувати свої солодкі шедеври. Свою професійну майстерність Євген Сушко продемонструє 5 та 6 березня. Трюфелі, цукати в шоколаді, торт і навіть шоколадну піцу на очах у відвідувачів Національного Свята Шоколаду 7 та 8 березня готуватиме переможець І Національного чемпіонату з кондитерської майстерності "BISCOTTI chef кондитер 2015" Ігор Заріцький. Кожен відвідувач навчиться у кондитерів багато нового, а потім зможе робити маленькі кондитерські подвиги для свої рідних та близьких.

Протягом п'яти днів Свята  відвідувачів чекає різноманіття шоколадних солодощів, майстер-класи від шоколатьє та багато іншого.

Так, цього року, на Національному Святі Шоколаду діятиме інтерактивний Музей шоколаду, де кожного гостя зустрічатимуть маленькі ведмедики – охоронці шоколадних таємниць. У Музеї відвідувачі дізнаються більше про історію шоколаду та про те з чого та як його виробляють. Унікальне поєднання корисного з приємним!

Уже традиційно протягом п’яти днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, на якому виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентуватимуть свої вироби, зроблені спеціально до Свята.

Як і щороку, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій талановиті львівські митці на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, частина з них доповнить Шоколадне місто.

Маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть "Дитячою шоколадною країною". У цій країні все буде зроблене із шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. Крім того, кожен маленький гість зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів, зокрема й власного шоколадного вагончика, якого можна буде "навантажити" горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

Також буде обладнано декілька "шоколадних" фотозон – мистецьких інсталяцій - 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок, тож кожен відвідувач зможе зробити особливе фото на згадку. А своїми враженнями зі Свята з рідними та близькими можна буде поділитися, скориставшись послугами святкової пошти "Зі Львова з любов’ю".

Дата та час проведення:

4 березня 2016 року      14:00 - 20:00 
5 - 8 березня 2016 року 12:00 - 20:00 

Відвідати свято:

Вхід для дітей до 4 років - безкоштовний.
Вхід для дітей від 4 до 10 років - 20 грн.

Попередній продаж квитків (за умови купівлі квитка у попередньому продажі вартість квитка становитиме 25 грн  на будь-який день свята): 

Вартість  - 25 грн/день/особа

Вартість квитків в дні проведення фестивалю 4 - 8 березня 2016 року:

30 грн/день/особа

Квитки можна придбати:

Попередній продаж квитків on-line

Сайт

Фейсбук

Львів у новинах:

На ювілейному Святі шоколаду у Львові гостей будуть зустрічати маленькі медведики 

На Святі шоколаду відкриють Львівський шоколадний музей 

Штрудель, сирник, ковбаски: що і де варто спробувати у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах