Колишній львівський міліціонер виграв суд в нової поліції (відео)

фото з сайту 112.ua

фото з сайту 112.ua

Події
06 квiтня 2016 13:10

Колишнього міліціонера Романа Тереха, поліцейські затримали і звинуватили в тому, що він проїхав на червоне світло повідомляють Надзвичайні Новини.

- Я якраз повертав зі світлофора на перехрестя, коли ззаду почув сирену, - розповідає постраждалий - Загорілося червоне світло, пройшли пішоходи, за ним загорівся жовтий сигнал світлофора і якраз з лівого повороту, я повернув на вулицю Максимовича.

Чому патрульні вирішили його зупинити, чоловік і гадки не мав.  Як з’ясувалося, копи зупинили його через, нібито, порушення правил і проїзд на червоне світло. Не оформляючи протоколу порушення тут же хотіли скласти постанову.

Оскільки Роман Терех 8 років пропрацював дільничним та інспектором ДАІ, свої права він знав дуже добре. Свою розмову з поліцією міліціонер писав на камеру. Після тривалих суперечок з патрульними, вони звинуватили його в наявності  фальшивих документів. Коли й тут зазнали фіаско, просто застосували силу.

Романові, з його слів, дали підніжку і кинули обличчям до асфальту. 

Потім в кайданках відправили  в поліцію. У відділку поліції тримали понад 3 години і склали протокол. Але знов програли. На цей раз вже у суді. Водій довів абсолютну безпідставність їхніх звинувачень. Тепер копи повинні відповісти ще й в прокуратурі за побиття та незаконне затримання людини.

Зараз патрульні відсторонені від роботи. Якщо їх провину доведуть - їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Львів у новинах:

У Львові поліція вирахувала мажорну авто-хамку по відео

Отримай відповідь: чи може поліція штрафувати львів’ян за неправильну парковку

На Львівщині керівника рятівної служби піймали п’яним за кермом (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах