Яких два львівських університети увійшли в трійку найпопулярніших

фото з сайту ilikelviv.com

фото з сайту ilikelviv.com

Події
20 липня 2016 17:27

Київський університет імені Тараса Шевченка посідає лідируючу позицію серед вступників – у цьому році цей ВНЗ прийняв понад 44 тисячі заяв від абітурієнтів, повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун на брифінгу у середу, 20 липня.

На другому і третьому місцях за кількістю поданих заяв, за її словами, є Львівський національний університет імені Івана Франка (41 369 заяв) та Львівський політехнічний університет (39 726).

"Лідери подачі заяв не надто змінюються з року в рік. Ось  лідери за кількістю поданих заяв – Київський університет ім. Тараса Шевченка, Львівський національний університет ім. Івана Франка та Львівська політехніка", – зазначила Совсун, яку цитує "Інтерфакс-Україна".

Також, за її словами, популярними серед вступників на бакалаврат є напрями "філологія", "право" та "менеджмент". А серед програм підготовки магістрів цього річ найбільше заяв подано на медицину, право та стоматологію.

"Станом на сьогодні, подано понад мільйон заяв, а саме – 1 млн. 350 тисяч, від майже 436 тисяч абітурієнтів", – повідомила перший заступник міністра освіти і науки.

Нагадаємо, цьогоріч вступна кампанія до українських вишів розпочалася 11 липня.

Читайте ще новини Львова:

У храмі на Львівщині сталося диво 

На Львівщині з’являться 5 скрінінгових центрів для діагностики раку 

У Львові проведуть регіональний етап Кубку FAU з автослалому 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах